نیمکتهای متعددی در قسمتهای مختلف باغ نصب شده است. یک کافی شاپ در حیاط مجموعه و کیوسکهای عرضه محصولات فرهنگی مجاور درب ورودی مجموعه قرار دارد.
باغ موزه هنر ايراني با متراژي كمتر از يك هكتار در منطقه الهيه واقع شده است. بنای موزه متعلق به خانم توران مهاجر اسلامي (همسر سپهبد امیر ابراهیمی) است و در سال 1310 هـ.ش ساخته شد. این باغ مدتی در اختیار خانه سینما قرار داشت و در خرداد 1386 به باغ موزه هنر ايراني تبديل شد. در این باغ ماکتهایی از آثار تاریخی ایران به نمایش گذاشته شده است.
این مکان به عنوان یک فضای سبز نیمه عمومی است و علاوه بر فضای سبز آن وجود نمایشگاههای هنری و کافی شاپ، مجموعه مناسبی را جهت گذران اوقات فراغت و استفاده از طبیعت و هوای مناسب شمیران فراهم نموده است. وجود ماکتها نیز برای مراجعان، خصوصا مراجعانی که برای اولین بار از باغ دیدن میکنند بسیار جذاب است و اشتیاق به گرفتن عکس یادگاری با ماکتها هم در آنها دیده میشود.برگزاری نمایشگاههای موقت از آثار برخی هنرمندان در نگارخانه مجموعه و کارگاههای آموزشی هنری در کارگاه آفرینش، سبب مراجعه بسیاری به این باغ شده و علاوه بر آن، نقش سالن آمفی تئاتر در جذب شهروندان به مجموعه را نمیتوان نادیده گرفت.
همه روزه بجز ایام وفات مذهبی روزهای غیر تعطیل: 9 صبح تا 10:30 شب روزهای تعطیل ساعت: 8:30 تا 22:30
در عبور از خیابان ولی عصر، بعد از چهار راه پارکوی وارد خیابان شهید فیاضی (فرشته) شده و سپس از طریق خیابان بوسنی و هرزگوین میتوان به خیابان دکتر حسابی دسترسی یافت.
دردسر پیدا کردن جای پارک بسیار زیاد است و شاید بتوان در حاشیه خیابانهای حسابی، هفدهم و سالور جای پارک پیدا کرد. نزدیکترین پارکینگ عمومی، پارکینگ همت (تجریش) است که میتوان با 15 دقیقه پیاده روی به موزه رسید.
با حدود 15 دقیقه پیاده روی میتوان از میدان تجریش به این باغ موزه رسید. برای رسیدن به میدان تجریش میتوان از تاکسیها، مینیبوسها و اتوبوسهای منتهی به میدان تجریش استفاده کرد و یا با چند دقیقه پیاده روی از مترو تجریش واقع در میدان قدس و یا اتوبوسها و تاکسیهای منتهی به آن میدان استفاده کرد.
پیاده راه مقصودبیگ، عمارت باغ فردوس، سر درب خانه فرمانفرما، تكيه بالای تجريش، تكيه پایین تجريش، امامزاده صالح، موزه موسیقی، موزه موسسه باستان شناسی، موزه دکتر حسابی، بازار سنتی تجریش، بازار قائم
1000 تومان