یک کافی شاپ در حیاط مجموعه و یک کافی شاپ در طبقه دوم ساختمان موزه قرار دارد که از بازدیدکنندگان پذیرایی میکند. ورودی کافی شاپی طبقه دوم از حیاط مجموعه است.
موزه تماشاگه زمان بنایی قدیمی و دو طبقه است که حدود ۸۰ سال قدمت دارد. پیشینه این باغ به دوره محمد شاه و ناصرالدین شاه برمیگردد. ملک در سال 1342 توسط حسین خداداد (بازرگان و بنیانگذار کارخانه ریسندگی و بافندگی تبد)، خریداری شد. ساختمان آن در یک طبقه ساخته شده بود و حسین خداداد با مقاوم سازی ساختمان و احداث یک طبقه روی همکف تغییراتی را در بنا آغاز کرد که دو سال به طول انجامید. گچبریهای این بنا دوازده سال به طول انجامید و در سال 1356 به پایان رسید، حسین خداداد یک سال در آن زندگی کرد و پیش از انقلاب به امریکا سفر کرده و دیگر به ایران بازنگشت و این خانه توسط بنیاد مستضعفان مصادره شد.در خرداد سال 1378 این مجموعه به عنوان تنها موزه تخصصی ساعت در ایران و با نام موزه (تماشاگه) زمان آغاز به کار کرد. در حال حاضر حدود ۴۰۰ اثر با موضوع "زمان" همچون انواع ساعتهای اولیه، ساعتهای لوکس قدیمی، ابزار ساخت و تعمیر ساعت و مواردی مربوط به تقویم و مفهوم زمان در این موزه در معرض دید بازدیدکنندگان به نمایش در آمده است. بنای این موزه در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۸۲ با شماره ثبت ۱۰۸۶۸ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
حیاط و باغ سرسبز مجموعه و سپس گچبریهای بسیار زیبای نمای بیرونی ساختمان و هنر گره چینی، اولین نکاتی است که نظر هر بینندهای را جلب میکند. دیوارهای باغ با تزئینات کاشی کاری شده و همچنین درختان زیبای آن، زیبایی این مجموعه را دوچندان کرده است. در راه رسیدن به درب ورودی موزه چندین ماکت از ساعتهای اولیه، از قبیل ساعتهای آفتابی، سوختی و... قابل مشاهده است. یک تقویم آفتابی نیز روبروی درب ورودی قرار دارد.پس از ورود به ساختمان، در راهرو ورودی چند عدد ساعت به دیوار نصب شده است و در مقابل نیز پلکان طبقه بالا و باجه فروش بلیط قرار دارد. در سمت چپ، سالن بزرگی قرار دارد که دارای گچبری بسیار زیبایی است. در این بخش ساعتهای غیر قابل حمل و آنتیک وجود دارد که بر روی کنسولهای بسیار زیبایی قرار گرفتهاند. ساعتها اکثرا مربوط به دوران لویی چهاردهم، کلاسیک و نئوکلاسیک (قرون هیجدهم، نوزدهم و بیستم) است. غالب تولیدات این سالن، اهم از ساعتها و کنسولها و مجسمهها، فرانسوی است.در سالن اصلی و در کنار اتاق اصفهانیها که در این طبقه وجود دارد، ویترینی قرار دارد که چند ساعت قدیمی در آن به نمایش در آمده است. اتاق اصفهانیها، طی سه سال (56- 1353) گچبری مداوم اساتید گچبری وقت برگرفته از طرحهای نقاش معروف، عیسی بهادری انجام گرفته است. سبک گچبریهای این اتاق، مطابق با سبک طرحهای صفویه و عالی قاپو و چهل ستون است. تعدادی از اشیا مربوط به نجوم در این اتاق به نمایش در آمده است.در ورودی طبقه دوم، یک ویترینی مشاهده میشود که وسایل تعمیر ساعت و این ویترین اهدایی آقای حامد، از ساعت سازان قدیمی است. چهار اتاق به ورودی (لابی) طبقه دوم درب دارند. اتاق اول (سمت راست) دو اتاق تودرتوست که ویترینهای ساعتهای قدیمی و عکسهایی از انسانهای بزرگ در زمینه ساعت در آنها به نمایش در آمده است. عکس ادموند بکت وینسون، طراح ساعت بزرگ بیگ بن و یک ساعت ثبت زمان قدیمی در اتاق اولی بسیار خودنمایی میکنند. در اتاق دوم نیز عکس دو ساعت ساز قدیمیآیران و ساعتهای قدیمی از جمله برخی پادشاهان نیز در این اتاق قرار دارد.در اتاق مجاور، تعدادی صدف و فسیل گیاهی و جانوری در ویترینهایی به نمایش در آمده است. این آثار نیز جزو آثار اهدایی به موزه است. وجود فسیل در این موزه به این دلیل است که آنها مفهوم گذشت زمان را نشان میدهند. در سمت چپ اتاق نیز ویترینی به نمایش ساعتهای مچی قدیمی اختصاص دارد.اتاق بعدی، اتاق تقویم نام دارد که در آن انواع تقویم و اسناد مربوط به تقویم به نمایش در آمده است. تقویمهای دائمی معروف به اسطرلاب، استخراج کنندگان تقویم در ایران و انواع سکهها در حکومتهای پیشین ایران از آثار دیدنی این اتاق است. اتاق آخر (سمت چپ ورودی طبقه دوم)، مجموعهای دیگر از ساعتهای مچی قدیمی و قیمتی قرار دارد که میتوان آن را تکمیل کننده ویترینهای اتاق فسیلها دانست.
ساعت کار موزه ساعت: 8:30 تا 17:30
از خیابان ولی عصر، نرسیده به میدان تجریش (سه راه زعفرانیه) وارد خیابان فلاحی (زعفرانیه) شده و از خیابان مقدس اردبیلی وارد خیابان پسیان شده و از طریق خیابان پرزین بغدادی به تقاطع آن با فلاحی میرسید. طرف دیگر میتوانید از میدان تجریش، وارد خیابان ولی عصر شده و از خیابان یکتا وسه راه آصف وارد خیابان فلاحی (زعفرانیه) شوید.
دردسر پیدا کردن جای پارک در اطراف این مرکز زیاد است ولی میتوان در خیابان بهار (مقابل پرزین بغدادی) جای پارک پیدا کرد. همچنین نزدیکترین پارکینگ عمومی، پارکینگ همت (تجریش) است که در صورت استفاده از آن میتوان با اتوبوس و یا تاکسی به موزه رسید.
اتوبوس: در ایستگاه باغ فردوس از "خط 7 سامانه اتوبوسرانی تندرو تهران" (خط راه آهن- تجریش) از اتوبوس پیاده شوید.مینی بوس: در ضلع جنوب میدان تجریش سوار مینیبوسهای "خط تجریش- ولنجک" و یا "خط تجریش- درکه" شده و در سه راه زعفرانیه پیاده شوید.پس از پیاده شدن از وسیله نقلیه در خیابان ولی عصر با 5 دقیقه پیاده روی به موزه میرسید.
عمارت باغ فردوس، تكيه بالای تجريش، امامزاده صالح، موزه موسسه باستان شناسی، موزه دکتر حسابی، باغ موزه هنر ایرانی، مرکز رصد و نجوم کانون، بازار سنتی تجریش، بازار قائم، مجتمع تجاری تندیس